Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Ciad

Proprietate de vânzare în Ciad

Ciad este un stat din Africa Centrală care se îndreaptă spre nord cu Libia, la est cu Sudan, spre sud-vest cu Camerun și Nigeria, spre vest cu Niger și spre sud cu Republica Centrafricană.

Capitala este N'Djamena.

Piața imobiliară din Ciad se luptă să se dezvolte, deoarece Ciad este una dintre cele trei țări cele mai sărace din lume și este caracterizată de instabilitate politică și economică.

Proprietățile de vânzare din Ciad nu sunt foarte numeroase și nici de bună calitate, deoarece trebuie să vă ocupați de o infrastructură geografică la distanță, murdară și limitată. Cu toate acestea, aceste provocări ar putea reprezenta o oportunitate pentru furnizarea de bunuri accesibile pentru vânzarea și finanțarea de proprietăți de vânzare la prețuri accesibile, având în vedere nevoile disperate ale țării.

Înainte de a decide să cumpărați o proprietate de vânzare în Ciad, ar trebui să știți că, în multe țări africane, statul posedă toate terenurile publice și private, ceea ce înseamnă că toate terenurile considerate libere sau neocupate aparțin statului.

Primul oraș în care trebuie să căutați o proprietate de vânzare este capitala, orașul N'Djamena, care este cel mai mare centru urban al țării, inima sa politică și administrativă. Există două domenii în care se caută proprietăți de vânzare în capitala Chad: zona administrativă care este, de asemenea, cea mai occidentalizată și cea veche, unde se concentrează clădirile istorice.

Un alt oraș interesant, unde puteți cumpăra o proprietate de vânzare în Ciad, este orașul Gaoui, la numai 10 kilometri de N'Djamena. Gaoui este capitala culturii tradiționale Sao, o civilizație dispărută care a populat întreaga zonă a Ciadului.

Al doilea oraș ca mărime din Ciad este Sarh și este un loc foarte interesant dacă intenționați să vă mutați și să cumpărați proprietăți de vânzare în Ciad.

  •  
    Mutarea la Ciad. Expatriați și locuiți în Ciad

        Acum cititorii noștri ne cunosc bine. Căutăm întotdeauna o națiune personalizată pentru dvs., pentru a permite oricui să-și recâștige dimensiunea și să o facă în cel mai convenabil mod posibil. Chiar și astăzi, în ciuda căderii de căldură, am decis să vă oferim o alternativă cu adevărat va ...

 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB